BORE NA DLANOVIMA

Bore i drugi simptomi oštećenja zrele kože počinju da se pojavljuju od 20-e godine, upozorava Američka akademija za dermatologiju. Vaši dlanovi su prvi deo tela koji pokazuje znake starenja, zbog činjenice da su najizloženiji spoljašnim uticajima kao što je sunce ili usled čestog pranja dolazi do dehidratacije kože na dlanovima.

Starosne pege i bore su prvi simptomi starenja kože na dlanovima. Ono što je najinteresantnije starosne pege u suštini nisu u velikoj meri rezultat starenja, koliko su posledica direktne izloženosti suncu. Stalna izloženost štetnim sunčevim zracima dovodi do prevremenog starenja kože na dlanovima. Drugi simptom je simptom naborane kože, što je posledica dehidratacije, što je drugi najčešći uzrok starenja kože na dlanovima.

Rani početak sa preventivnim tretmanom koji će ubrzati cirkulaciju i oksigenaciju tkiva, dopunjen organskim hidrirajućim serumom koji prodire u najdublje slojeve epidermisa, je garancija za očuvanje nežne, sjajne i mladalačke kože na Vašim dlanovima.