KARBOKSI TRETMAN ZA ODSTRANJIVANJE MASNIH NASLAGA

Pojava masnih naslaga ili prekomerna težina može biti rezultat određenih zdravstvenih stanja (dijabetes, problemi sa srcem i slično) i rezultat genetske predispozicije, velikog unosa ugljenih hidrata, fizičke neaktivnosti, lošeg načina života i ishrane i slično. Bez obzira da li je reč o lokalnim masnim naslagama u određenom delu tela ili o gojaznosti generalno, ova dva slučaja su najčešći problem današnjice. Pojačanom fizičkom aktivnošću i kontrolisanom ishranom, problem se može značajno ukloniti.

Lokalizovane masne naslage teško je otkloniti bez adekvatnog i efikasnog tretmana. Ovo se odnosi čak i na one koji redovno posećuju teretanu, a čak i bodibilderi se slažu da je neke lokalizovane masnoće na određenim delovima tela nemoguće eliminisati, bez obzira koliko se naporno trenira ta regija. Karboksijska terapija je jedan od najefikasnijih tretmana koji na sasvim prirodan, bezbedan i bezbolan način uklanja neželjene masne naslage. Karboksi terapija može biti od velike efikasnosti za eliminaciju lokalizovanih masnih naslaga na stomaku, leđima, butinama.

Ugljen-dioksid se sasvim bezbedno ubrizgava u regiju koja je zahvaćena masnim naslagama. Telo reaguje tako što crvena krvna zrnca vezuju za sebe ugljen dioksid i izbacuju ga prirodno iz tela disanjem, ostavljajući molekule kiseonika koje nose sa sobom na mesto injektiranja.