O Nama

Sa četiri moderne evropske klinike smeštene u Skoplju, Beogradu, Zagrebu i Istanbulu, 101 Hair Clinic je jedan od vodećih centara za tretiranje estetskih problema na licu i telu.

Međunarodno edukovani specijalistički tim dermatologa, plastičnih hirurga i medicinskih terapeuta stoji Vam na raspolaganju za efikasno rešavanje Vaših problema.

Digitalna dermoskopija i savremen ultrazvuk sa 3D softverom, omogućava postavljanje pravilne i tačne dijagnoze, što je ključno za tretiranje estetskih problema na licu i telu.

about
about

Tretmani koje koristimo u našim klinikama odobreni su od strane američke Agencije za hranu i lekove – FDA, kao sigurni, najsavremeniji i isključivo efikasni tretmani za rešavanje estetskih problema na licu i telu.

Svi proizvodi koje Vam naš medicinski tim preporučuje u terapiji su naučno dokazano efikasni i 100% prirodni i bez ikakvih štetnih dejstava po Vaše zdravlje.
Hiljade uspešnih primera naših zadovoljnih pacijenata, potkrepljenih velikom kolekcijom pre-posle fotografija, svedoče o stručnosti naših lekara i uspešnosti naših tretmana i proizvoda u rešavanju estetskih problema na licu i telu.

ŠTA JE TO ŠTO NAS ČINI VODEĆOM MEĐUNARODNOM KLINIKOM ZA REŠAVANJE ESTETSKIH PROBLEMA NA TELU I LICU?
  • – 101 Body Clinic su jedine klinike za tretman estetskih problema na telu i licu, koje svojim pacijentima nude klinički dokazane proizvode i klinički odobrene tretmane. To znači da naši pacijenti dobijaju sve potrebne preparate i tretmane u našoj klinici. Koji preparat je najadekvatniji za Vas, odnosno koji tretman bi bio preporučen, zavisi od estetskog problema koji imate. Za svakog našeg pacijenta planira se individualna terapija, kako bi se postigli maksimalni rezultati. Pored lokalne terapije, koja se koristi kod kuće, doktori mogu preporučiti adekvatan klinički tretman koji se radi na našoj klinici, a sve u cilju postizanja optimalnih rezultatata.
  • – Naši stručnjaci prate napredak u tretmanu, svakog meseca kroz besplatne mesečne kontrole, kako bi obezbedili najbolje moguće rezultate.
  • – Na kraju aktivnog tretmana naši stručnjaci Vam prezentuju postignute rezultate, upoređujući fotografije od početka terapije do poslednje kontrole.
  • – U 101body.rs je jedna od svetski vodećih web stranica za estetske probleme na telu i licu – posvećeni smo svakodnevnom ažuriranju informacija koje se odnose na najnovija istraživanja, studije, inovacije i druge informacije ,vezane za estetske probleme na telu i licu, uključujući i blagovremenu prevenciju problema kroz različite savete i stručne preporuke.